Kontakta oss

Kontaktformulär

Använd nedanstående formulär för att komma i kontakt med oss.

Vill du göra oss uppmärksamma på brister i vår verksamhet hittar du vår visselblåsarfunktion här.

Vätterledens Invest ansvarar för vår portfölj av majoritetsägda bolag inom handel, industri och teknik. Söker ni en ny majoritetsägare till ert bolag? Välkommen att kontakta Vätterledens Invest.

Vätterledens Fastigheter förvärvar och hyr ut kontors-, industri- och hyresfastigheter samt markområden. Gäller det fastigheter? Välkommen att kontakta V-Fast.

Vätterledens Ventures investerar aktivt i spännande tillväxtbolag med inriktning på hållbarhet och är en långsiktig ägare med intresse för alla slags branscher.

Smålandsvind förser Vätterledenkoncernen med förnybar energi från vindkraft. Den egna vindparken är belägen på det småländska höglandet i Fredriksdal utanför Nässjö.

Gausta är en norsk fjälldestination i Telemark som välkomnar gäster 365 dagar om året. Destinationen utvecklas under ledning av Vätterleden och omfattar såväl ett högklassigt hotell som ett skidsystem.

Vätterleden har genom åren haft ett långsiktigt ägande i flera börsnoterade bolag. Idag märks särskilt den betydande aktieposten i Kopparbergs Bryggerier.

Vätterledens Equities
Destinations- utveckling
Vätterledens Vindkraft
Vätterledens Ventures
Vätterledens Fastigheter
Vätterledens Invest